Thursday, September 20, 2012

Affiliate Summit at Pearl International Hotel,KL 15hb Sept 2012aku tak lepaskan peluang untuk bergambar dengan ratu trek negara Roslinda Samsu..

tu dia aku kena apit dengan GAA AJ..can nak power macam mereka..dapat juga berjumpa Azza Elite bersama suaminya..sempat juga aku bertanya keadaan bapa Azza Elite ,,Prof.Abdullah Sani
   Pada 15hb Sept 2012 Affiliate Junction adakan Majlis Rumah Terbuka Hari Raya,,..sebelum ke Majlis Rumah Terbuka di Business Centre dekat Sg.Besi..kami berkumpul terlebih dahulu di Hotel Pearl International mendengar taklimat dari GAA dan RAA yang power..

Di majlis rumah terbuka dekat Sg.Besi sempat juga berjumpa
CEO Lawrence Teoh,Datuk IR Wan Zahari,Ketua Polis Sg.Besi,Ketua Pengarah KPDNKK dan ramai lagi VVIP yang hadir..Syabas..!! Affiliate Junction... Terima Kasih,, Mr.Lawrence Teoh(CEO) kerana menjayakan majlis ini..Tahniah...Anda Hebat..!! AJ Hebat..!!!
                                                                       

No comments:

Post a Comment

Paparan yang sangat popular

Pendaftaran Percuma

Saya sebagai agen yang dibenarkan untuk mengaktifkan MyKad,Kedai dan Agen untuk menyertai Program Mykad Smartshopper.Program ini diperkenalkan oleh Affiliate Junction bertujuan membuka ruang dan peluang kepada mereka yang berminat dalam pengurangan kos perbelanjaan,pengiklanan,menambahkan lagi pelanggan dan pendapatan sampingan atau sepenuh masa.Pendaftaran adalah percuma
Hantarkan
1-NO MYKAD(IC)
2-ALAMAT
3-NO TELEFON
4-NAMA
5-E MEL
6-PILIHAN(mykad,kedai atau agen)
p/s kepada yang berminat memilih daftar kedai atau Agency
a)-Pastikan kedai memiliki sijil SSM dan internet.
b)-tetapkan tarikh dan tempat temujanji(tujuan memberi maklumat lanjut berhubung perkara program yang dimaksudkan)


Followers