Sunday, May 31, 2015

Kegunaan Mykad

Hari rata-rata Kita melihat satu kenaikan dalam perniagaan.Hari ni Saya ingin memperkenalkan kepada tuan yang memiliki toko-toko besar berani dalam mempromosi apa ITU kegunaan mykad yang dikenAli sebagai kad pengenalan diri.
Mahu berkongsi kelebihan mykad yang sentiasa Ada dalam poket Rakyat Malaysia.
Kami ingin sekali kepada mereka berkongsi dalam perniagaan ini.Ianya mudah tuan-tuan hanya mendaftar sebagai keahlian dalam program yang hendak dinyatakan.
Ges sudah dikenakan jika hari ini Rakyat malaysia tersinggung dengan gst tersebut.
Kami mempelawa toko-toko besar bersama kami.Kami bukanlah membawa keuntungan tetapi kami di atas dasar menang menang bukan pada sebelah pihak sahaja.Kami cuba membantu pada hati Rakyat Malaysia yang memiliki mykad.
Kami berkimgsi sedikit kebanggan memiliki mykad yang dikenali sebagai kad pengenalan diri.
Peluangnya sama dengan toko dan kedai yang Ada menggunakan aplikasi pada gambar di bawah.
Sumbangan tuan-tuan kepada mykad tentang kelebihan mykad yang Ada dapat dikongsi bersama mereka yang menghidapi kanser.Kami bukan badan kebajikan atau kerajaan.Kami adalah orang tengah bagi menperkenalkan program mykad shopper yang mana setiap perbelanjaan di toko toko yang menyahut kegunaan mykad dalam memperkanalkan kelebihannya sambil itu toko-toko atau kedai tersebut menyumbang kepada pesatauan kanser.
Kami cuba mengutarakan  hati Rakyat Malaysia yang memiliki mykad sampai kepada tuan pemilik yang tidak bertanggungjawab yang mengejar keuntungan sambil menindas agar keluar mencari wang.
Kami mengajak berkongsi keriangan bersama pelanggan.Senang hat I until melawat atau tidak putus-putus berkunjung dan terus menyokong tuan-tuan.

No comments:

Post a Comment

Paparan yang sangat popular

Pendaftaran Percuma

Saya sebagai agen yang dibenarkan untuk mengaktifkan MyKad,Kedai dan Agen untuk menyertai Program Mykad Smartshopper.Program ini diperkenalkan oleh Affiliate Junction bertujuan membuka ruang dan peluang kepada mereka yang berminat dalam pengurangan kos perbelanjaan,pengiklanan,menambahkan lagi pelanggan dan pendapatan sampingan atau sepenuh masa.Pendaftaran adalah percuma
Hantarkan
1-NO MYKAD(IC)
2-ALAMAT
3-NO TELEFON
4-NAMA
5-E MEL
6-PILIHAN(mykad,kedai atau agen)
p/s kepada yang berminat memilih daftar kedai atau Agency
a)-Pastikan kedai memiliki sijil SSM dan internet.
b)-tetapkan tarikh dan tempat temujanji(tujuan memberi maklumat lanjut berhubung perkara program yang dimaksudkan)


Followers